top of page
wheelbarrow.png

Produksjon på gården

Vi produserer en mengde syltetøy, geléer, pickles og ulike type safter på gården. I tillegg har vi anlagt et eget presseri, slik at du som kunde kan nyte kortreiste og hjemmelagede produkter i vår egen gårdsbutikk. 

DSC07369.jpg

Presseri

Hvert år presser vi epler både fra egen avling og for andre fruktprodusenter. 

Høste- og pressetidspunktet vil alltid påvirke det ferdige produktets smak, og smaken og sødmen på eplemosten vil derfor være ulik fra år til år - men selvfølgelig alltid like god! 

Vi tilsetter ingen tilsetningsstoffer, og eplemosten består derfor altså kun av pressede epler.

Vi utvikler stadig eplemosten vår, og så vel som ren eplemost av kun en eplesort, produserer vi også eplemost bestående av flere eplesorter. Vi lager også eplemost tilsatt kirsebær fra nabogården. 

IMG_1234.jpeg

Syltetøy- og geléproduksjon

Vi koker syltetøy, saft og geleér av bær fra Svelvik. I Svelvik produserer vi noe av Norges søteste og mest velsmakende frukt og bær. Ved å bruke våre egne råvarer, kan vi lage syltetøy med et minimum av sukker, og la råstoffene komme til sin rett.

I tillegg produserer vi pickles, chutneyer og ulike typer syltede grønnsaker. 

Oppskriftene våre er baserte på både gamle og nye gårdsoppskrifter. 

Du kan finne utvalget av hjemmeproduserte varer i den fysiske gårdsbutikken vår, og mindre utvalg i nettbutikken vår. Enkelte av varene kan også kjøpes hos andre forhandlere. 

bottom of page