top of page

Om oss

På gården vår driver vi med så mangt; Vi driver med frukt i storskalaproduksjon, vi har en egen gårdsbutikk, og det siste tilskuddet på gården er et eget presseri

Tlf.: 909 72 488 (Gro) / 908 02 770 (Jon)
Email: gro@berles.no

IMG_3132r.jpg

Om gården

På vår gård i Svelvik har vi i mange generasjoner dyrket frukt og bær. Det meste av produksjonen leveres til grossist for levering over hele Norge, men vi har også et selvbetjent hjemmesalg av plommer og epler i sesongen. Vi har også egen videreforedling av vår frukt, i form av saftpresseri, syltetøyproduksjon, tørking av frukt og mye annet

IMG_8597r.jpg

Om Gårdsbutikken

Som en naturlig forlengelse av hjemmesalget av frukt, valgte vi å åpne en gårdsbutikk i 2004. I starten solgte vi kun egenproduserte varer, som honning fra egne bier, epler og plommer, jordbær, geleer og syltetøy. Etter hvert begynte vi også å presse eplemost fra våre epler og tørke epler.

Med lange tradisjoner innen håndarbeid i vår familie begynte vi snart med egenproduserte tekstiler, samt hjemmelagde såper og drops.

Med en etterspørsel som overgikk vår evne til å produsere har vi etter hvert tatt inn beslektede produkter fra utvalgte og anerkjente leverandører, der alt som tas inn i utvalget er varer vi selv ønsker oss og kan gå god for.

Deler av sortimentet har vi nå lagt ut i vår nettbutikk. Nettbutikken vil aldri bestå av hele vårt sortiment, men gi en smakebit på hva vi kan levere. Så er du i nærheten av Svelvik, anbefaler vi deg å ta en tur innom butikken vår! Åpningstidene oppdateres gjennom hele året. 

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Kontakt oss gjerne!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Telefon Gro: +47 909 72 488

Telefon Jon: +47 908 02 770
E-mail: gro@berles.no

Strømmveien 25

3060 Svelvik

Thanks for submitting!

Contact
bottom of page